Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 8 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Villamos KRESZ

Vajon mi lett volna a helyes?

Megtekintve: 684

A történet a következő! 

Haladok a XI.kerület Lecke utcából kifelé a Fehérvári utra balra (uj lámpás kereszteződés lett)! Zöldet kaptam s elindultam s kanyarodok is balra! Közvetlen a kereszteződés mellett van a villamos megálló is melyet az 1-es villamos miatt építettek! A villamos megáll s a megállóra ereszti a gyalogosokat (értelemszerűen)! Majdhogynem úgy tudok bekanyarodni hogy szinte súrolom a villamos hátulját! Ahová kanyarodnék az 2 sávos lenne, de a jobb oldali sávot lezárták út felújítás miatt! Tehát maradt a lezárt útszakasz s a villamos közti elhaladás! Ezzel még bajom nem volt mert így jól is van! Kanyarodom mert más is kanyarodik mögöttem s ilyenkor (a lámpám rövidsége miatt gyorsan ki akarok fordulni a kis utcából)! 

Elérem a villamost s épp hogy meg tudtam állni mert meglepetésemre a villamos vezető nő, nem azt az oldalt nyitotta ki amely a megálló leszálló része volt, hanem a Fehérvári útra eresztette a gyalogosokat! Azok pedig mint a birkák (bocsánat) elindultak se jobbra se balra! Még egy hölgy amikor leszállt a sínek mellett lévő Demszky kőnek hívják (ami a sínre hajtást akadályozza) lépett s akkorát esett alig tudták felállítani! Én meg csak azért nem szálltam ki mert még az ajtót sem tudtam kinyitni a villamos közelsége miatt! 

Mire elindultam a kocsival gondoltam jelzem hogy rossz ajtót nyitott amit sejtésem szerint szándékosan hogy az emberek gyorsan húzzanak le a villamosról! Előbbre érve már (hogy mikor szállhatott le ilyen gyorsan) már a füstöt nyomta a kollégája előtt, (aki lerobbant a villamossal s épp telefonált) Mellé érve próbáltam viccesen megjegyezni hogy elég veszélyesen a másik ajtót nyitotta ki (holott nem az ő villamosan romlott el) s majdnem alám került egy két utas! A válasz tanulj meg vezetni vagy mész a hűvösre! 

Én már csak arra lettem volna kíváncsi ha nem kanyarodó kocsiról beszélünk, hanem a Fehérvári útról folyamatosan haladó autó elé szaladnak ki az emberek akkor hány embert sodort volna el az autó? Egy haladó autóból egy megállóval rendelkező villamos ajtaját hogy veszem észre hogy nyitja? Most ilyenkor mi a helyzet ha bekövetkezik a baj? Vagy már a villamos vezető flegma vezetési tudását is nekem kell figyelni? Mert az úton amúgy is van egy két birka akire figyelni kell! 

Lehet nem volt egyértelmű amit leírtam amiért elnézést kérek! Válaszát vagy véleményét előre is köszönöm!

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

bakocska | 2014.11.03

Köszönöm szépen!

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!