Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 1 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Megállás

Parkolás és várakozás záróvonal közvetlen közelében.

Megtekintve: 914

A VI.ik kerület Szófia utcában haladva,a Teréz körút torkolatához érve fel van festve egy záróvonal mely 6-8 méter hosszú lehet(aszimmetrikusan az út jobb oldala felé keskenyebb a sáv).

A képeken látható módon álltam meg a Suzuki Wagon R gépkocsimmal(az utca ezen szakaszán nem tiltja semmi). Megbüntettek, mert a záróvonal és az autóm között nem volt meg a 3,5méter.(elismertem a hibámat.)


Kérdésem!

A záróvonal szabályos megközelítéséhez milyen távolságban kéne megtiltani az ott álló gépkocsik parkolását,melyek gátolják mindezt(tilos a záróvonal átlépése, érintése) ? Szerintem ahhoz hogy a záróvonal érintése nélkül tudjon beállni a forgalmi sávba pl. egy kukás autó,városnéző busz,lomtalanító teherautó,minimum 15-25 méter távolságban kellene tiltani a megállást. Ha egyetértesz a felvetésem helyességével,kérlek segíts melyik hatóságnál vethetem fel ezt a problémát? A 2011-évi Google térképen még nem szerepelt a felfestés,de 2013-óta több millióra rúghat a közterületes büntetés.

Egy megállni tilos jelzőtábla megfelelő távolságú kihelyezése egyértelművé tenné a helyzetet!(több autós társam nem kapna már büntetést)


 

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!