Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 5 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

kep

Elfogadom, a gyorshajtás rossz dolog és a piroson való áthaladás még rosszabb és büntetni kell! De miért kell figyelmeztetés nélkül a pénzbehajtásra koncentrálni?

kép

Egy szolgáltatónál dolgozom, és sárga lámpás céges autót vezetek. Az alap dolgokat talán ismerem a figyelmeztető jelzés használatáról...

kép

Ha engem megbüntetnek, ha az Ő helyére állok, akkor a logika szerint Őt is meg lehet büntetni, ha az én helyere áll!

kép

A környéken üres parkolóhely szinte soha nincs, a mozgáskorlátozottaknak sincs külön kijelölt pakolóhely.

kép

Rendszeres tapasztalatom, hogy a sáv közepéről, vagy egyirányú utca jobb oldaláról próbálkoznak: akadályozva a jobbról kikerülőket.

kép

A gyalogosnak fizikailag érintenie kell e a felfestett útburkolati jelet/úttestet, ahhoz, hogy elsőbbsége legyen a járművekkel szemben?

kép

Egyes vélemények szerint a kanyarodási szabály a döntő, de véleményem szerint a jobbra kanyarodó egyben sávváltoztató még akkor is, ha egyből a belső sávba kanyarodik.

kép

Attól tekintsünk el, hogy felfestés nincs, de az már érdekes, hogy nem a parkolók, jobb oldali kezdeténél, hanem a parkolási helyek felső/belső végénél áll a tábla.

kép

A közterület illetékese azt is közölte továbbá, hogy a Tesco - bár a parkolóhely a Tesco saját tulajdonát képezi, azaz a Tesco magánterületének minősül - szerintük az adott táblát jogellenesen tette ki, ezért az nem mérvadó.

kép

Igen ám, de a mi utcánkban az egyik ház aljában van egy gumiszerelő műhely, elég szép forgalommal, ahová fentiek szerint úgy 20-25 éve minden kuncsaft szabálytalanul állt be!

kép

Ez a tábla csak nyomatékosítja a szabályt, tehát a buszsávból minden esetben szabad jobbra kanyarodni a "BUSZ" jelzésre vagy csak akkor, ha  ki van helyezve egy ilyen tábla?

kép

A gépkocsiban ülve kanyarodáskor nem látja a táblát a sofőr, illetve az útpadkán felfestés nincsen, melyből adódóan előfordulhat hogy ott parkol le az ember és csak utólag a kocsiból kiszállva veszi észre hogy szabályt sértett

kép

Egyszer már hallottam a rádióban az erre vonatkozó választ, hogy ez a KRESZ szerint nem szabálytalan, de hogyan került oda az autó?

kép

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy a szemből jövő autóbusz világítása az adott körülmények között igenis erősen rossz befolyásoló hatással lehettek a párás időben az én látási viszonyaimra?

kép

Értelmezésem szerint a gyalogosok kereszteződésen áthaladását a járda egyenes vonalában a túlsó oldalra biztosítani kell a várakozó járműveknek, akkor is, ha a képen látható módon lekerekített a sarok!

kép

Tudtommal az a kiegészítő tábla azt jelenti, hogy "veszélyes padka" ami itt ugye át van húzva. Vagyis ilyen kiegészítő tábla nincs is.

kép

A szürke autóval parkoltam és megsértettem a :kresz 40.§(5)/d bekezdését.

Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!