Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 7 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

kep

Miért ismétlik meg a fizető parkoló táblát egy útszakaszon kereszteződésenként?

kép

Véleményem szerint a ki- és behajtás a jogosult részére - nyilván egy kis kényelmetlenséggel - de megoldható lett volna...

kép

Egy motoros vezetéstechikai tréningen hallottam azt, hogy motorral bárhol ki lehet jönni a buszsávból, tehát a záróvonalon is.

kép

Ugye ilyenkor nem kell irányjeleznem, ahogyan szemből tenném, amikor a kanyarodó főútvonalról fizikailag egyenesen haladva, de logikailag lekanyarodnék?

kép

Most, hogy kijött a feljelentés és kezdtem ennek utána olvasni, már elbizonytalanodtam. mögöttem ugye a zsák utca és a várakozni tilos tábla, előttem pedig az egyirányú és a megállni tilos az út bal szélén.

kép

Így most nincs vízelvezető árok, a víz az útra folyik, nincs fű, és kivágta az orgonabokrot is, hogy a kamionok jól elférjenek.

kép

Az utóbbi időben, amióta már nem kötelező az izzókészlet (sokak szerint nem is lehetséges az izzó csere csak szervizben ). Jól láthatóan a járművek egy harmada de lehet, hogy több nincs megfelelően kivilágítva.

kép

Van e állásfoglalás arra hogy a járdán szabályosan elhelyezett motorkerékpárt  a járda úttest felőli szélén vagy a belső szélén /a ház falánál/ kell, vagy lehet elhelyezni?

kép

Nem látják a közlekedési szituációt, így azt sem tudják, hogy akár az életüket is én óvtam meg.

kép

A KRESZ 40. § 5 d. pontja szerint akkor tilos a megállás az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méter távolságon belül, ha a közúti jelzésből más nem következik, és ha nem műszaki hiba okozta a megállást

kép

Szeretném megkérdezni, hogy kerékpárúton, lehet e gyalogosoknak közlekedni ?

kép

De igazából ezen kanyar egy T alakú kereszteződés melynek egyik vége zsákutca és a fő útvonal pedig nincs táblázva.

kép

A honom alatt átvezetve szoktam bekapcsolva használni az övet, mivel úgy nem nyomja a nyakam.

kép

A záróvonal szabályos megközelítéséhez milyen távolságban kéne megtiltani az ott álló gépkocsik parkolását,melyek gátolják mindezt?

kép

Mivel a megengedett sebességem azonos a személygépkocsiéval, de a harmadik sávban már nem közlekedhetek, hogy bánatba haladjak az M0-áson, az M7-esen?

kép

Ha utolérek egy kerékpárost vagy egy kézi kocsit toló gyalogost (gyakori eset) megelőzhetem-e őket vagy végig kell kísérnem az út végéig.

kép

Az interneten sehol nem találtam jól értelmezhető magyarázatot vagy rajzot, hogy ebben az esetben mi minősül az "útkereszteződés metszéspontjának"

Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!