Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 7 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

kep

Ha nincs felfestve külön kerékpár sáv, akkor az autós az utca végén, ha balra szeretne kanyarodni, mennyire húzódjon balra?

kép

Igaz, hogy egy parkoló van balra az autótól de attól az még kereszteződés ami táblával is meg van jelölve.

kép

Na most az én értelmezésem szerint este 10 és reggel 6 között behajtani tilos,reggel 6 és este 10 között pedig csak célforgalomba lehet behajtani!! 

kép

Ami az egészben a bosszantó, a tisztázatlan helyzet, mert ha én tudom, hogy itt lehet, és ott nem, és megbüntetnek, az jogos, tudomásul veszem.

kép

Több olyan kereszteződésről is tudok, ahol telezöld engedélyezi a balra kanyarodást, annak ellenére, hogy a szembejövő forgalmat piros lámpa tiltja erre az időre.

kép

Az autósnak vagy a kerékpárosnak van e elsőbbsége  hisz ha a kerékpársáv megszűnik akkor ugye amennyire lehet jobbra kell tartson az autós is azaz a járda fele.

kép

Úgy emlékszem, hogy ha nincs külön "megfordulni tilos" tábla, akkor a "kötelező haladási irány" (balra mutató) tábla nem tiltja, hogy az ember megforduljon a kereszteződésben.

kép

Mint később kiderült rakodási területen hagytam a gépjárművemet, melynek csak az elején volt jelzőtábla (egy fa mögött).

kép

Nekem az üdülőövezet tábla miatt némi bizonytalanságaim vannak.

kép

Kérdésem, hogy körforgalom középszigetén tiltott-e a megállás?

kép

A kérdés: szabályosan teszik-e a jobboldali sávba soroló autósok, hogy a telezöld ideje alatt balra kanyarodnak?

kép

 A járdára fel vannak festve a gépkocsi helyek, kivéve ezt a két utolsót a megállni tilos tábla felett. 

kép

Én sehol nem találtam erre vonatkozó tilalmat, de lehet, hogy én értelmezem rosszul a szabályokat.

kép

A probléma az, hogy egy szakaszon annyira kimosta az eső a földet, hogy szabályos parkolással végigszántottam az autó alját a szegélyen.

kép

Kérdésem, hogy a KRESZ melyik pontja határozza meg egyértelműen, hogy útburkolati felfestés hiányában a tábla utáni első parkolóhelyet kell szabadon hagyni 5 m szélességben?

kép

Jogos volt-e a közteresek a Kresz 40 § (1) szerinti büntetése?

kép

XX. Gubacsi híd alatti, balra kanyarodásnál (irányított zöldre, egy nyíl óra 9 felé), megbüntethet e  majd a rendőrség, ha visszafordulok a Soroksári útra a város felé?

Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!