Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 8 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Parkolás Mozgáskorlátozott

Jogtalan parkolás a Tesco családos- és mozgássérült parkolójában?

Megtekintve: 1235

Tisztelt Pető Attila!

2015.01.19. délelőttjén, a tatabányai kis Tesco parkolójában kerestem parkolóhelyet és szokásomhoz híven - mivel nagycsaládos (4 gyermek édesanyja) vagyok - a Tesco parkolójában tipikus családos parkolóhelyet választottam.

A vásárlás végeztével legnagyobb döbbenetemre egy 50.000 Ft-os büntetőcédula fogadott autóm szélvédőjén. Érdeklődésemre kiderült, hogy azon a jogcímen kaptam a büntetést, hogy rokkantak számára fenntartott parkolóhelyre álltam.


A közterület illetékese azt is közölte továbbá, hogy a Tesco - bár a parkolóhely a Tesco saját tulajdonát képezi, azaz a Tesco magánterületének minősül - szerintük az adott táblát jogellenesen tette ki, ezért az nem mérvadó.

Az áruház vezető azt javasolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Tesco központjával a kapcsolatot (ez megtörtént, a fényképeket elküldtem, de visszajelzés azóta nem érkezett) és kérjek igazolást arra vonatkozóan, hogy a Tesco által kitett tábla igenis mérvadó.

Ezt a büntetést jogtalannak érzem, hiszen mikor az adott parkolóhelyre beálltam, a Tesco által elhelyezett tábla révén teljesen jóhiszeműen jártam el.

Előre is köszönöm mielőbbi válaszát.


 

A cikk folytatásához jelentkezz be!

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!