Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 8 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Parkolás Megállás Büntetés

Jogos-e a büntetés?

Megtekintve: 825

A képen látható szituációban kaptam helyszíni bírságot tilosban parkolás miatt.

A távolabbi tábla hatálya alatt parkoltam állítólag tilosban. Az ugyanolyan mint a közelebbi, csak nem a trafóháztól kifelé mutat a nyíl, hanem befelé.

Én az autómmal 225 cm-re parkoltam a trafó ajtajától. Kérdésem, mennyi az a távolság ahol parkolhatok, illetve jó e ez a tábla úgy ahogy van, hogy kell értelmezni a tiltást?
Én a kresz- ben nem találtam ilyen formában kiegészítő táblával ellátott megállni tilos táblát, a nyílnak ugye merőlegesnek kellene lennie a tábla síkjára, az jelölné a tábla hatályát. Ez itt egy parkoló, nem úttest. Vélemények?

A pontos helyszín igy néz ki, kérdésem tehát az hogy milyen távol lehet megállni a trafóház ajtajától a kihelyezett tábla alapján?

Jogos e hogy 225 cm-re állva megbüntettek, ráadásul kétszer, anélkül hogy elmozdultam volna a kocsival, és az első bírságot a lehullott hó miatt észre sem vettem, a köztesek pedig leseperték a havat az első bünticetliről, és ráraktak még egyet, pedig nyilvánvalóan látszott hogy nem vettem észre az elsőt, és napok óta el sem mozdultam a kocsival?


 

A cikk folytatásához jelentkezz be!

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!