Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 3 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Parkolás Járda Büntetés

Indokolatlan büntetés

Megtekintve: 837

A XII. ker., Városmajori utca parkolójába akartam behajtani, de vissza kellett tolatnom, mert egy hölgy rükvercben próbált onnan kijönni, és ott szerencsétlenkedett. 

Az útra nem tudtam kihajtani, mert sűrű forgalom volt, ezért a járdára kanyarodtam, a motort nem állítottam le. (A járdán már több kocsi is állt, és mellettünk legalább két méter szabad járdafelület állt még a gyalogosoknak).

Mivel a hölgy csak nem tudott kijönni, beszaladtam a postára egy levélért, a feleségem ült a kormány mellé, hogy ha lehet, beálljon a parkolóba. Tíz másodperc sem telt el, megjelent a közterület-felügyelet, és negyvenezer forintra akarták megbüntetni.

Amikor két perc múlva visszaértem, hiába mondtam, hogy nem volt szabálytalanság, nem tágítottak. Ezek után egyikük közölte, hogy ha van 7000, azaz hétezer forintom, akkor nem jelentenek fel. Ez nyilvánvaló korrumpálás volt, amin úgy bedühödtem, hogy bevágtam magam a kocsiba és elhajtottam.

A feljelentés megjött, bíróságra került a dolog, és összesen 56.000.- Forintunkba került ez a dolog, amely véleményem szerint semmiképpen nem lehetett szabálysértés. Negyven éves vezetői gyakorlattal a hátam mögött állítom, hogy az adott forgalmi szituációban a legjobbat léptük. (Mellesleg – azóta is rendszeresen ott parkolnak – nem vezetővel, járó motor mellett, hanem PARKOLNAK – gépkocsik, de nem tudok arról, hogy mást is megbüntettek volna.

Kíváncsi vagyok a véleményére!


 

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!