Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 3 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Gyermekek tábla

Gyermekek tábla

Megtekintve: 232
2016-05-30 13:17:18

Tisztelt Kreszklub!

Országot járva számos különböző stílusú azonos táblát láttam már. Legfeltűnőbb különbség a  gyermekek táblák közt látható. Korábban úgy gondoltam, hogy ezek szabványosított piktogramok és nem csak hasonlóak egymáshoz. Kerestem volna a neten, hogy melyik a szabványos gyermekek tábla de még ez sem volt egyértelmű.  Ahány oldal, annyi stílus.

Szóval ezt mind el kell fogadni mint Gyermekek táblát és nincs rá szabvány?

Ennyi erővel egy táblagyártó egy kis művészetet is vihetne bele (pl szemet, szájat csinál a figuráknak) amíg fel lehet ismerni, hogy melyik táblára gondoltak eredetileg?

Választ előre is köszönöm!


 

AKI VÁLASZOL: A KRESZPROFESSZOR

A válasz megtekintéséhez jelentkezz be az oldalra vagy regisztrálj ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

NagyPeti | 2017.05.17

Régen azt tanultam, hogy csak a kreszben szereplő táblák az érvényesek, az attól eltérőek nem. Manapság random rajzolnak s helyeznek ki táblákat, lásd a "30 ZÓNA" a "30 ÖVEZET" helyett. Ezekkel mi van?

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

4.923

Legfrissebb hír
Baleset a keresztező kerékpárúton

Szomorú baleset történt Lajosmizsén, ráadásul egy 13 éves kislányt okolnak érte. Pedig most az eljáró hatóságnak nincs igaza!

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!