Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 9 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Állatszállítás

Hogyan közlekedjünk biztonságosan házi kedvenceinkkel?

Megtekintve: 661

Hogyan közlekedjünk biztonságosan házi kedvenceinkkel?  

Egy gondos autóvezetőnek evidens, hogy mindent megtegyen azért, hogy családja biztonságban utazhasson. Figyel a műszaki állapotára az autónak, megfelelő gyermekbiztonsági eszközökkel szereli fel gépjárművét és még sorolhatnám. Sokan viszont nem szentelnek elég figyelmet és hanyagolnak el bizonyos óvintézkedéseket bolyhos barátaikért.  A háziállat megfelelő utaztatása elengedhetetlen családja biztonsága érdekében.


Íme, pár tanács:

Mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor kedvence az anyós ülésen helyet foglalva a fejét az ablakon kidugva lógó nyelvvel élvezi a menetszelet és az utazást.


     
DE! Ez sem a sofőrnek sem az állatnak nem biztonságos. Az első és talán a legfontosabb szabály: ne szállítsuk kedvencünket az első ülésen!

 

A cikk folytatásához jelentkezz be!
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!
Klubtag Számláló

6.325

Legfrissebb hír
Kinek van elsőbbsége?

Napok óta kering egy ábra az interneten, és eléggé megosztja azokat, akik véleményt próbálnak mondani az elsőbbségadás kérdésében.

KRESZ Kommandó

Fotózd le, ha valami érdekeset látsz!